Garnier Respons Mythic Oilve

När man pratar om Respons tänker det flesta på gula schampo- och balsamflaskor från 90-talet. Den familjen har fått tillökning i form av kroppsvårdsprodukter i olika dofter.

Jag har testat två av tillskotten: Body Nourishing Lotion och Body Dry Oil i doften Mythic Olive.
IMG_0735

Serien Mythic Olive vänder sig till personer med mycket torr hud. Produkterna innehåller jungfruolivolja och doftar gott och sött av vanilj. Förpackningarna är väldigt praktiska att använda eftersom båda har en smidig pump.

Jag har använt dessa tillsammans och är helt kär! För det första är doften helt underbar! Den är söt men inte ”må-illa-söt” utan härligt vaniljsöt. För det andra är det bra produkter! Jag använder oljan först och masserar in i huden och avslutar sedan med lotion. Resultatet blir mjuk och fin hud och doften får mig att vilja smörja varje dag.

Priset och den smidiga förpackningen är också två plus i kanten. Body Lotion kostar 39 kr och Dry Oil kostar 49 kr.

 

 

5 thoughts on “Garnier Respons Mythic Oilve

    1. Vad jag har förstått är en torrolja mindre kladdig och absorberas snabbare upp av kroppen så att man ska kunna använda en torrolja på samma sätt som en body lotion till exempel.
      En vanlig olja som man kan hitta i till exempel serum är mycket kladdigare och används helt inte under dagen utan mer som en nattprodukt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *