L’occitane Almond Shower Oil

L’occitane Almond Shower Oil är en duscholja som man använder i duschen istället för en vanlig duschkräm. Den innehåller bland annat mandelextrakt som mjukgör  och återfuktar huden. Produkten känns precis som en olja när man häller ut den från flaskan men när den kommer i kontakt med vatten omvandlas den till ett härligt lödder. Doften är väldigt söt, en härlig doft av madelblommor.

s763706-main-hero

Jag har använt Almond Shower Oil i ett halvår nu och jag är helt besatt av den! Under vintern har denna varit en livräddare för min torra hud och jag vet inte hur jag har klarat mig utan den tidigare.

Det jag älskar med den är att man får alla fördelarna av en kroppsolja, den gör huden mjuk och len och känns oerhört lyxig att använda och slipper alla nackdelar (inget kladd, behöver inte vänta på att den ska torka in innan man tar på sig kläder).
Den är också fantastik att använda när man ska raka benen.

L’occitane Shower Oil finns att köpa på bland annat eleven.se och kostar från ca 169 kr

 

2 thoughts on “L’occitane Almond Shower Oil

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *