Bareminerals bareSkin Complete Coverage Serum Concealer

bareSkin Complete Coverage Serum Concealer är en concealer som ska täcka mörka ringar, pigmenteringar och andra ojämnheter på huden. Formulan innehåller bland annat antioxidantrika stamceller från syren och återfuktande humectanter samt optiska pigment för att motverka skuggor.
Den ska ge en total täckning som ska hålla hela dagen med en mjuk och silkig formula för en enkel och jämn applicering.

Jag har testat denna concealer i några månader och är imponerad!
Täckningen är väldigt bra, jag har mörka ringar under ögonen, mycket röda partier runt näsan, finnar och pigmenteringsfläckar. Jag tycker att denna concealer klarar av att täcka alla mina problemområden bra. Den är tillräckligt mjuk och återfuktande för att funka under ögonen där min hud är torr samtidigt som den funkar bra på pannan och hakan där min hud är fet. Med lite puder på de fetare områdena blir hållbarheten också väldigt bra.

Det som imponerar mig mest är hur pass bra den täcker mina röda partier. Jag har rocacea på och omkring näsan och har haft svårt att hitta en concealer som täcker bra utan att formulan är för tjock. Den här formulan är mjuk och lätt utan att täckningen blir sämre, den smälter in i huden och sitter bra under en hel arbetsdag (8-17 för min del).

Priset är det enda som känns lite trist (385 kr!) men jag kommer ändå köpa denna igen när min tar slut.