Favoriter Maj 2016

Ännu en månad har passerat och vi går nu officiellt in i sommartider! Under maj har jag älskat följande produkter lite extra mycket:

See By Chloé EdP
Denna underbara doft får jag inte nog av! Fyndade den på Kicks mellandagsrea och har använt den till och från sen dess men denna månad har den varit den enda parfymen för mig! Med dofter av bergamott, äppelblom och sandelträ är den min perfekta doft just nu!

Garnier Respons Body Nourishing Lotion Mythic Olive
Den här godingen fick jag med mig hem från Daisy Beauty Expo i januari och precis som parfymen är det doften som får mig att vilja använda den om och om igen! Ett riktigt budgettips då den även är en bra lotion.

IsaDora Twist-up Matt Lips – Bare ´n Beautiful
Just nu är jag helt besatt av matta läppar! Dessa twist-up pennor från IsaDora är så fina! För tillfället är det färgen Bare ´n Beautiful som mitt hjärta klappar lite extra för och det bästa är att de är så bekväma på läpparna och inte allt uttorkande som matta läpprodukter kan vara.

Kicks Baked Blusher – Fashionista
Detta underbara rouge från Kicks har varit en favorit ända sen Kicks lanserade sina egna produkter. Färgen är perfekt för sommaren, en varm rosa nyans som också ger ett jättefint glow till kinderna. LOVE!

Dior Diorshow Brow Styler Gel
Just nu försöker jag få ordning på min brynsituatation, för tillfället pratar jag och mina bryn inte samma språk men jag hoppas vi snart ska komma överens. Denna ögonbrynsgel har räddat oss från inbördeskrig och jag är så glad att jag har hittat en gel som håller brynen på plats utan att brynen känns ”krispiga”.

Det var mina nuvarande favoriter, har du några favoriter som du tycker jag bara måste testa?