Hej på er!

Annika hade fest i helgen och jag har legat helt utslagen efter det så har inte kunnat skriva något till er. Denna fest fick mig att inse att man inte är 20 längre. Fy vilken baksmälla man fick av detta. Men det var det värt.

Kvällen var riktigt rolig, det var härligt att få träffa alla i gamla gänget och få tjöta lite igen. Anders som var med den här gången (efter att ha dissat oss 4-5 gånger innan) var väldigt givmild den kvällen.

Kvällen innan hade han spenderat på att laga mat till alla, detta tog han med och kompletterade med dryck till. Under kvällens gång så bjöd han mig också på White fox nicotine pouches. Jag förstår inte hur jag kan ha missat denna snusen, jag tyckte det var riktigt gött när man fick smaka på den. Jag klickade hem en stock och kommer få hem den i brevlådan någon gång under veckan. Hoppas smaken är lika god då som den var på festen.

Annikas fester brukar alltid spåra ur och bli galna men denna kändes lite bättre, folket har kanske mognat något år sen senast och jag tror den viktigaste detaljen var att Mange inte var där, han brukar alltid göra allt så galet.

Skriver mer till er när jag har återhämtat mig helt och hållet från festen.

Ha de gott!