Polariserade glasögon är väl ändå ett måste?

Tja gänget!!

Vilken mysmorgon man haft. Det var ju Johans födelsedag idag så dagen börjades med att jag kom in med frukost på sängen. Är jag wifey of the year? Tror nästan det, haha. 

Det har varit så svårt att komma fram till vad jag skall köpa till honom i födelsedagspresent. Johan är den klassiska “jag önskar mig ingenting” fast jag vet att han egentligen gör det. Man vill verkligen köpa en genomtänkt present. Men ni förstår ju att det är svårt med tanke på att han inte önskar sig något. 

Han älskar ju fiske, det är stort intresse han har. Jag vet även att han behöver ett par bra solglasögon och tänker att det hade varit nice att kombinera det. Jag blev tipsad om Leechstore av Johans kompis. Det är en butik som säljer fiskerelaterade prylar. 

Jag köpte ett par polaroid glasögon, man har ju hört att polariserade glasögon ska vara bra för ögat. Dom ger bland annat ett skönt ljus för ögat och är bra om man ska stå och fiska hela dagen och behöver ha på sig dom. Glasögonen är även väldigt reptåliga vilket kan vara bra om man bara slänger ner dom i väskan som man kan göra ibland. 

Min rekommendation är att kolla in på deras hemsida om ni vill hitta något till er eller er partner. 

Johan blev såå glad över glasögonen, är inte det de roligaste? När man ger en present och personen blir så glad.

Nu ska vi ha en mysig kväll med god middag och gott vin.

Hörs!