Snart flyttar vi in

Vi har ju kommit riktigt långt på vårt fantastiska husbygge nu och är verkligen inne på slutspurten, ska bli så skönt att äntligen flytta ifrån vår trånga lägenhet och få flytta in i ett hus med tomt, barnen kommer bli överlyckliga över att ha en gräsmatta att springa runt och leka på. Den är så stor att vi till och med kan ha två fotbollsmål och gräsmattan kommer få agera fotbollsplan.

Martin har varit riktigt grym och lärt sig diverse om husbygge i sin helhet, är så tacksam över att ha en man och svärfar som löst det mesta själv. Att dem har fixat det mesta själva har verkligen sparat in på många av kostnaderna. I helgen ska vi måla utsidan av huset tillsammans, det är bara grundat sen innan men vi tänkte måla det en gång till i en mörkare grå ton.

Igår kom beställningen av våra markiser som vi ska sätta upp på baksidan av huset, vi fick även mörkläggningsgardinerna som vi skall sätta in i sovrummet.

Tomten och baksidan av huset ligger i söderläge och under sommaren kommer vi vara tacksamma över att kunna dra ner markiserna framför fönstren så att det inte blir bastu inomhus och tillsammans med mörkläggningsgardinerna så får vi det riktigt svalt. Vi beställde också en lite större och längre som vi kan ha över matbordet på altanen. Dem är i en mörkare grå kulör än väggfärgen och det kommer bli så snyggt tillsammans! Sen är det inte så mycket mer på utsidan som ska fixas, äntligen närmar vi oss mållinjen.

Längtar tills allt är på plats då ska jag posta massa bilder på huset och dela med mig så ni får se.

Vi hörs,